Helsinki City Running Day 19.5.2018 uudistaa SUL-juoksutapahtumia

Helsinki City Running Day yhdistää 2018 toukokuun 19. päivänä viisi eri juoksutapahtumaa. Jokaiselle on tarjolla riittävää haastetta, kun 19.5.2018 juostaan maraton, puolimaraton, maratonviesti, viiden kilometrin katujuoksu ja perheen pienimmille suunnattu Minimarathon.
 

Tapahtumat ja niiden lisätietoja:
                                                                                                                                                            
Sportyfeel Helsinki City Run puolimarathon  
 
2018 muutokset ja ilmoittautuminen
 
Helsinki City Marathon  
 
2018 tapahtuman kuvaus, ohjeita ja ilmoittautumisohjeet    
 
Helsinki City Marathonviesti
 
2018 tapahtuman kuvaus, ohjeita  ja ilmoittautumisohjeet
 
Helsinki City 5
 
2018 tapahtuman kuvaus, ohjeita ja ilmoittautumisohjeet
 
Chiquita Minimarathon 2018 tapahtuman kuvaus ja ilmoittautumisohjeet

  
**

YLEISIMMÄT KYSYMYKSET UUDEN PÄIVÄN TUOMISTA MUUTOKSISTA:

1. 2018 tapahtumien reitit: 
Helsinki City Marathon pyritään pitämään mahdollisimman pitkälti samalla reitillä kuin 2017. Sportyfeel Helsinki City Runin reitti muuttuu marathonreittiä mukailevaksi. Myös Marathonviesti ja Helsinki City 5 noudattelevat maratonreittiä. Reitti suunnitellaan yhteistyössä viranomaisten kanssa ja viranomaisten ohjeiden mukaisesti ja ne vahvistetaan niin pian kuin viranomaisvahvistus on saatu. 

2. Tapahtumien aikataulut 2018 
Tapahtumien lähtöajat ja aikataulut vahvistetaan mahdollisimman nopeasti. Minimarathon ja Sportyfeel HCR starttaavat pääosin aamupäivän puolella ja HCM, maratonviesti sekä City 5 lähtevät matkaan iltapäivällä.
Kisatoimisto ja Juoksu-Expo ovat avoinna numeroiden hakua varten perjantaina 18.5. ja lauantaina 19.5.2018. 

3. Juostaanko kaikki tapahtumat yhtä aikaa - tuleeko reitille ruuhkaa?
Tapahtumat lähtevät matkaan lomittain. Reitit ja lähtöajat suunnitellaan siten, että kohtuutonta ruuhkaa tai juoksuhidasteita ei tule syntymään. Osa juoksuista menee aikataulullisesti päällekkäin, mutta juoksijat eivät kohtaa reiteillä. 2018 uudistusten tarkoituksena on lisätä juoksijamäärää pitkällä tähtäimellä. Suurempi juoksijamäärä nostaa tunnelmaa ja mahdollistaa entistäkin paremmat palvelut juoksijoille. 

4. Miten hinta määräytyy ja mitä se sisältää?
Hinnat ja mitä hinta sisältää löytyy kunkin tapahtuman ilmoittautumisen yhteydessä. Hinnat nousevat portaittain kohti kevään tapahtumaa. Maksutapana voi käyttää myös yleisimpiä liikuntaetuja Marathonviestiä ja Minimarathonia lukuunottamatta.

5. Haluan vaihtaa tapahtumasta toiseen, miten toimin?
Mikäli olet jo ilmoittautunut Helsinki City Runille 2018, mutta haluat ilmoittautua toiseen tapahtumaan, laita siitä sähköposti os. maraton@sul.fi. Saat ohjeet ilmoittautumiseen, sekä koodin, jolla maksat vain välimaksun oman maksuportaasi ja esim. HCM:n sen hetkisen maksuportaan mukaan. 

6. Olen tänä vuonna siirtänyt HCM:n peruutusturvalla ja lääkärintodistuksella seuraavaan vuoteen, mutta en pääse osallistumaan toukokuussa 2018
Mikäli et pääse toukokuussa millekään matkalle mukaan, palautamme rahasummasi kokonaisuudessaan. Jos menet edullisemmalle matkalle, palautamme välisumman.  

7. Haluan lisätietoja tietystä tapahtumasta, miten sen löydän?
Tapahtumakohtaiset lisätiedot, ohjeet ja säännöt löytyvät kunkin tapahtuman sivulta (ylempänä sivulla linkki lisätietoihin).

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.