Helppo yritys- ja ryhmäilmoittautuminen

Kaikkiin Helsinki City Running Dayn tapahtumiin voi muodostaa joukkueen, jota joukkueenjohtaja hallinnoi ja josta saa tarvittaessa laskun. Joukkueenjohtaja voi joko lisätä juoksijat mukaan itse, tai jokainen juoksija voi ilmoittautua mukaan itse joukkueenjohtajan antamilla tunnuksilla. Ryhmän kautta ilmoittautuminen on helppoa ja kätevää! 
 

Näin helppoa se on: 

Yrityksen yhteyshenkilö lisää haluamansa tapahtuman sivuilta joukkueen tiedot ilmoittautumisjärjestelmään ja saa itselleen joukkueenjohtajan tunnukset, joilla pääsee hallinnoimaan oman joukkueen ilmoittautumistietoja. 

Joukkueen kaikki osallistumismaksut lisätään haluttaessa samalle laskulle. Joukkueenjohtaja pääsee tarkastamaan laskun tilanteen ja vastaa sen maksuun toimittamisesta haluamallaan hetkellä. Mikäli laskun maksun jälkeen joukkueeseen tulee uusia juoksijoita, näiden ilmoittautumiset kerääntyvät uudelle laskulle. Myös muita vaihtoehtoja on olemassa: esimerkiksi osa maksusta voi tulla laskulle, osa jäädä juoksijan maksettavaksi. Ota näistä yhteyttä asiakaspalveluumme!

Juoksijat voivat täyttää ilmoittautumislomakkeen myös käyttämällä omia Facebook-tunnuksiaan, jolloin ilmoittautuminen yhdistyy omaan Facebook-tiliin. Facebookiin tulee näin ilmoitus siitä, kun ilmoittautuminen tapahtumaan on tehty sekä ilmoitus juoksun väliajoista sekä tuloksesta.

Toimi näin:

1. Lisää joukkue ilmoittautumisjärjestelmään "Luo joukkue" -painikkeesta (ilmoittautumissivut Helsinki City Run, Helsinki City 5, Helsinki City Marathon, Helsinki City Marathonviesti)
2. Saat sähköpostilla vahvistusviestin, jossa on sekä joukkueenjohtajan tunnukset ja kirjautumisosoite, että juoksijoiden tunnukset
3. Jaa tunnukset juoksijoille ilmoittautumista varten tai lisää heidät joukkueeseen itse kirjautumalla joukkueen hallintasivulle. Jos juoksijat ilmoittautuvat itse, tulee heidän ilmoittautua joukkueen jäseneksi. Maksu-sivulla he klikkaavat maksutavaksi "maksu ryhmäilmoittautumisen kautta".
4. Tarkastele joukkueen ilmoittautumis- ja laskutietoja hallintasivulla
5. Tulosta lasku hallintasivuilta ja maksa / toimita maksuun joukkueen ilmoittautumisista syntynyt lasku

Eri tapahtumiin tulee muodostaa oma joukkue, eli jos yrityksestä on juoksijoita esimerkiksi Helsinki City 5 ja Helsinki City Run puolimarathon -tapahtumissa, tulee molemmissa tapahtumissa tehdä oma ryhmänsä. Huomaa, että marathonviestissä luodaan uusi laskutusasiakkuus ja sen jälkeen on mahdollista ilmoittaa useita eri joukkueita samalle laskulle.

Joukkueille ei ole juoksutapahtumiin alennuksia, koska hinnat nousevat portaittain ja haluamme pitää pelin reiluna niille, jotka ovat liikkeellä aikaisemmin. Sportyfeel Helsinki City Run -puolimarathonilla yli joukkueenjohtajat saavat kuitenkin pientä bonusta vaivannäöstään, jos joukkueessa on yli 10 juoksijaa. Lisäksi suurimmat joukkueet hyötyvät isosti! Lue täältä lisää. 

Ilmoittaudu nyt näillä ilmoittautumissivuilla: 

Sportyfeel Helsinki City Run puolimaraton

Helsinki City 5 - 5 kilometriä kävellen tai juosten

Sportyfeel Helsinki City Marathon - maratonin kuningasmatka

Helsinki City Marathonviesti - maraton 4 hengen tiimillä

Kerromme mielellämme lisää asiakaspalvelussamme: maraton@sul.fi tai puh. 044-3350457

HCR iloa