​Helsinki City Marathonin expo – avoinna kaikille 11.-12.8.2017

Kaikille avoimessa Helsinki City Marathonin Expossa voi perjantaina ja lauantaina 11.-12.8. maistella kumppaneiden tuotteita, hyödyntää upeita tarjouksia sekä tutustua juoksun tiimoilta muihin tapahtuma- ja palveluntarjoajiin. Juoksijat noutavat numerot ja paidat samalla messujen kisatoimistosta.

Expossa on monia mielenkiintoisia pisteitä, joissa kannattaa vierailla mukaan lukien esimerkiksi seuraavia: Garminin pisteellä voi tutustua urheilukelloihin sekä saa mukaansa tasaisenvauhdin rannekkeen helpottamaan matkan tekoa! Sportyfeelin pisteellä saa maistella heidän tuotteitaan sekä tehdä edulliseen hintaan varastontäydennystä urheiluravinnetuotteista. New Balance puolestaan tutustuttaa juoksijat uutuusjuoksukenkiin. Tule ja löydä itsellesi sopivimmat vaihtoehdot ammattilaisten avustuksella. Muistathan myös tutustua Spibeltin tuotteisiin, jos sinulta vielä uupuu juoksuvyö helpottamaan matkan tekoa!

Helsinki City Marathonin expon yhteydessä on myös Intersport -kauppa, joka tarjoaa juoksun ystäville useita eri tuotteita hyvään hintaan.
 
Messut ja kisatoimisto ovat avoinna Töölön Kisahallin A-hallissa seuraavasti:
perjantaina 11.8. klo 12:00-20:00
lauantaina 12.8. klo 9-13:00

 
Tervetuloa mukaan!