Sata päivää Helsinki City Marathonille - hintaporras edessä

Vielä on pitkä aika - sata kokonaista treenipäivää - Helsinki City Marathonille! Elokuinen maraton juostaan 12.8.2017.

Suomen suurimmalle maratonille on luvassa kansainvälinen tunnelma, sillä ilmoittautuneita on jo 52:sta maasta! Reitti on uudistuksen jälkeen saanut suurta kiitosta ja pysyy samana 2017, kuin kahtena viime vuonna. 

Ilmoittautuminen 80 euroa 4.5. asti

Seuraava hintaporras on jälleen nurkan takana. Tämän hetken hinta 80 € nousee muutamalla eurolla 85 €:oon perjantaina 5.5. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan nyt.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Voit maksaa ilmoittautumisen myös työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla (Smartum, TYKY, Sporttipassi, Edenred, EazyBreak jne). Liikuntaedulla ilmoittautumisen ohjeet 
 

Muista myös muut tapahtumat

Toukokuun 13. päivä juostaan Suomen suurin puolimaraton Sportyfeel Helsinki City Run. Uusittu reitti, iso määrä uudistuksia, moninkertainen määrä kannustuspisteitä aikaisempaan nähden ja jopa entistäkin paremmat palvelut odottavat myös sinua. Otamme ilmoittautumisia tapahtumaan saakka. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Maratonpäivä 12.8. on oikea juoksun superpäivä! Samana päivänä järjestetään myös kaksi muuta tapahtumaa: Minimarathon lapsille aamulla klo 9:00 alkaen Eläintarhan kentällä ja Helsinki Street Run, jonka lähtö on klo 15:45 ja reitti osa maratonreittiä (17,5 km).

Muistathan, että osallistumalla Suomen Urheiluliiton ja jäsenseurojemme juoksutapahtumissa tuet suomalaista urheilua; yleishyödyllisen yhdistyksemme tapahtumien tuotot mahdollistavat lasten ja aikuisten yleisurheilutoimintaa ympäri Suomen.